Mireasmă de mireasă

Se desfasoara acum pe un post de televiziune, nu spun care, nume important! :) de parca nu l-ar sti toata lumea, o emisiune cu baieti si fete. Si cu mame de baieti.


Mai pe scurt, este vorba de „Mireasa pentru fiul meu”, rebotezat acum sub numele simplu de "Mireasa", un program sa-i zicem ceva mai deosebit decat cele pe care avem ocazia sa le vedem zilnic incluse in grila de programe atunci cand zappam la nesfarsit cu telecomanda in mana.


De ce zic eu ca ar fi mai deosebit? Pai sa vedem: telenovela nu este, desi are intamplari mai telenovelistice decat un serial sudamerican de succes. Emisiune de entertainment nu este, desi unii se distreaza mai copios decat la una din emisiunile prezentate de Dan Negru. Monden nu este, desi vezi acolo intamplari demne de „Un show pacatos.”


Si atunci ce este?


Conform normelor televizionistice in vigoare, „Mireasa” se vrea inclusa in categoria celor de genul reality show. Si toata lumea este de acord ca asta este.


Toata lumea in afara de mine. Pentru ca eu vad altceva cand ma uit la aceasta emisiune. Ca sa intelegeti ce anume, va invit sa priviti cu atentie la Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii, pe care baietii din competitie si-ar dori-o cu siguranta inclusa printre fetele pe care trebuie sa le aleaga.


Dar eu nu la ei ma gandesc, ci la mamele lor. V-a trecut vreodata prin minte ce este in sufletul unei mame care isi vede baiatul luat de o alta femeie, evident cu un alt statut, cel de sotie? Barbatii sunt fermecati de simpla mireasma a unei femei (va mai amintiti „Parfum de femeie”?), dar o mama simte cu totul altceva atunci cand isi vede fiul in bratele alteia.


Dar nu asta e ceea ce face ca "Mireasa" sa fie cu adevarat palpitant.


Voi v-ati gandit la castigatorii emisiunii? Cum o sa faca ei nunta pe covidu' asta, a?


mireasa


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?