Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților - ce să alegi? Ce anume să cauţi?

Ziua Indragostitilor nu este niciodata prea departe atunci cand vine vorba de cadouri.

 

Din acest motiv, daca esti femeie, ti-ai dori ca Valentine’s Day sa fie in fiecare zi. Din acelasi motiv, daca esti barbat, ti-ai dori ca aceasta zi sa pice, daca se poate, doar in data de 30 februarie a fiecarui an.😀

 

Cum niciuna dintre variante nu pare plauzibila, e clar ca si in aceasta problema trebuie gasita o solutie astfel incat ambii membri ai cuplului sa fie fericiti. Daca nu in fiecare zi, atunci macar de Ziua Indragostitilor.

 

Cand vine insa vorba de fericire, se pare ca punctul de vedere feminin nu coincide intotdeauna cu cel masculin.

 

Ei ii plac cadourile. Lui ii place ea. Bine, si ei ii place el, dar parca ii place mai mult de el atunci cand vine cu un cadou la ea.

 

Cum facem deci ca sa ii impacam si pe ea si pe el? Pai, simplu: ne gandim la ceva care ar putea sa o faca fericita pe ea atunci cand il face fericit si pe el.

 

A inteles toata lumea unde bat?

 

Nu? Atunci hai sa va spun pe sleau: e vorba despre o lenjerie frumoasa de la Victorias Secret. Aceasta ar putea fi cadoul perfect pentru ea si, in acelasi timp, ar putea sa o transforme pe ea in cadoul perfect pentru el.

 

Pana aici, totul pare extrem de simplu. Cand vine insa vorba de ceea ce trebuie sa alegi din multitudinea de modele de lenjerie, lucrurile par sa nu mai fie la fel de simple.

 

Primul lucru la care te gandesti, ca barbat, este cum ar arata ea in cadoul pe care ai vrea ca sa i-l faci. Si aici apare prima dilema: sa fie tanga sau cheekini? Sa fie din dantela sau invizibili? Brazilieni sau hipster?

 

Si, de parca toate aceste intrebari nu erau de ajuns, te trezesti confruntat imediat si cu o alta problema: sa fie negri sau roz? Sa fie albi sau violet?

 

Ei, dar cine a spus ca e usor sa fii barbat? Tocmai de aceea iti sar in ajutor chiar eu, femeia.

 

Solutia pe care ti-o ofer este sa nu te rezumi la un singur model si la o singura culoare. Fa-i un cadou mai consistent si las-o apoi pe ea ca sa aleaga ce va purta pentru tine de 14 februarie.

 

Si nu te mira daca dupa aceea iti vei dori si tu ca Ziua Indragostitilor sa fie in fiecare zi!😉

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?