Ce produse cosmetice româneşti să testezi atunci când revii în vacanţă, în România

Daca-ti doresti sa sustii brandurile romanesti in aceasta perioada, vei gasi cu siguranta numeroase branduri cu traditie, dar si noi, prin intermediul carora sa-ti poti completa rutina de infrumusetare cu toate produsele de ingrijire si produsele cosmetice pe care tu le folosesti in mod curent. Iar daca tocmai ce ai venit acasa, in concediu, avem pentru tine o lista generoasa de produse cosmetice romanesti pe care sa le iei cu tine peste granita si pe care sa le introduci cu placere in rutina ta de ingrijire. 

Black Friday la produse cosmetice cu traditie - Farmec 

Brandul Farmec are o adevarata traditie pe piata produselor cosmetice. Iar in zilele noastre vei gasi numeroase optiuni de la acest brand, pentru ingrijirea si infrumusetarea intregului corp, la preturi accesibile pentru orice buzunar. Pe langa acest fapt, mai ai inca un motiv care sa te faca dornic sa-ti completezi rutina cu produsele lor - Farmec Black Friday

 

Reducerile de top nu apar numai iarna, iar promotiile de vara ne dovedesc acest lucru. Fie ca iubesti produsele Farmec pentru par, corp sau ten, fie pe cele de machiaj, le poti avea acum pe toate cu reduceri Farmec de proportii. 

 

Sustinand acest brand te vei bucura atat de calitate, dar si de produse concepute la noi in tara, care se conformeaza celor mai inalte standarde la nivel global si care intrec asteptarile multor branduri de top, mai scumpe. 

Ce noutati de la Farmec sa treci pe wishlist-ul tau 

Daca-ti pregatesti deja lista de favorite si produse Farmec pe care vrei/trebuie sa le incerci, nu strica sa ai in vedere cat mai multe optiuni cu putinta, astfel incat sa ai o varietate mai ampla de produse pe care sa le analizezi intre ele si ulterior sa le compari cu nevoile tale. In acest fel vei putea gasi cu usurinta ce produse ti se potrivesc si pe ce produse cosmetice merita sa dai banii.

produse cosmetice romanesti

Printre cele mai vechi si eficiente produse Farmec pe care ti le recomandam se regaseste laptele nutritiv vitaminizant Doina, un produs cosmetic de nelipsit din rutina oricarei femei. Acesta este un produs multifunctional care iti va fi de mare ajutor in indepartarea machiajului, chiar si a celui mai dificil, dar si pentru hidratarea pielii. Asadar, daca esti in cautarea unui lapte demachiant bun si accesibil, cel de la Doina e fix ce cautai.

 

De o calitate la fel de buna sunt si dizolvantele pentru unghii. Piata produselor destinate manichiurii nu mai este la acelasi nivel cu cea de odinioara, mai ales de cand majoritatea femeilor apeleaza la tehnici de infrumusetare cu gel sau oja semipermanenta. Insa, daca tu folosesti in continuare oja clasica, vei gasi cel mai bun prieten in dizolvantul Farmec pentru lacul de unghii. In acest mod iti vei putea indeparta oja fara efort si fara sa consumi o cantitate exagerata de acetona, precum in cazul altor produse de acest tip. 

 

Si nu in ultimul rand, iti recomandam linia pentru par, dar si linia de machiaj care, alaturi de produsele de epilare, de cremele pentru ten si corp etc. iti pot oferi performante excelente cu costuri reduse.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?