Videochat adult sau non adult?

Este probabil greu de inchipuit ca intr-un domeniu de activitate ca videochatul se poate castiga mult mai mult decat cei care au terminat facultati si masterate. Chiar daca nu orice model ajunge sa fie unul de succes si sa genereze sume importante de bani, de regula castigurile depasesc cu mult media veniturilor salariale din Romania.

 

Decizia de a activa in aceasta nisa trebuie sa o iei doar in momentul in care cunosti foarte bine ce presupune un astfel de job. Domeniul  videochatului este unul destul de complex, promovand nu doar seductia, ci si inteligenta reflectata prin capacitatea de a intretine o conversatie. De aceea, este important sa stii care este diferenta intre videochatul non adult si videochatul adult, pentru ca si in acest caz putem vorbi despre ‘’o fisa a postului’’ aferenta jobului de model videochat online.

 

Despre castigurile din videochat putem spune ca se situeaza intr-o industrie volatila. Sumele nu sunt unele fixe, ci sunt influentate in mod direct de anumiti factori, printre care interesul pe care modelul il acorda locului de munca, doza de motivatie si sectiunea in care acesta performeaza. Desi granitele unor potentiale castiguri in videochat nu sunt usor de trasat, alaturi de echipa Art Studio ai toate sansele sa iti descoperi calitatile pe care ulterior le poti fructifica in interesul tau personal.

 

Un model cu o fire sociabila si un dram de deschidere in fata camerei, care isi respecta programul  si isi dezvolta rapid abilitatile de comunicare alaturi de trainerii studioului nostru isi poate mari conturile cu 1000$ inca din prima luna de activitate. De la 1000$ pana la 10.000$ sau chiar 30.000$ in cazuri exceptionale  - pragul superior al castigurilor lunare atins de modelele cu experienta din studioul nostru – cel mai important pas ramane, in continuare, motivatia fiecareia.

Videochatul non adult, rampa de lansare

Videochatul non adult ncepe sa fie din ce in ce mai des intalnit in studiourile de videochat. Clientii care cauta modele de videochat non-adult sunt interesati in mod special de o companie feminina, placuta, cu care sa poata conversa pe diverse teme. Acesti clienti au nevoie de o persoana care sa ii asculte si sa le dea sfaturi. In acest tip de videochat, accentul este pus pe conversatia propriu-zisa, iar nuditatea este interzisa. Este o categorie ideala pentru modelele incepatoare, interesate de arta conversatiei si care nu doresc sa apeleze la nuditate in meseria de model de videochat online.

 

Aici, nu ai nevoie de experienta, insa, cu timpul, trebuie sa cunosti limba engleza cat mai bine, deoarece sesiunile platite se vor baza in proportie de 60% pe conversatie. Chiar daca initial veniturile nu vor fi unele extrem de ridicate, orice model care incepe activitatea la categoria videochat Non-Adult si trece apoi la categoria Adult, va fi pregatit inca din prima luna inclusiv pentru site-urile cu o complexitate mai ridicata si va putea castiga sume de 10 ori mai mari.

 

 

Spre deosebire de sectiunea Non-Adult, cea de videochat Adult se bazeaza in principal pe imagine, conversatie si senzualitate. Aceasta din urma aduce si cele mai mari castiguri pentru modelele care opteaza pentru acest profil, accentul fiind pus pe partea fizica si pe capacitatile de seductie ale modelului. Videochatul adult se recomanda mai degraba persoanelor dezinvolte, care nu au retineri in a oferi show-uri condimentate, cu momente din care nu lipsesc gesturile provocatoare, animate de costumatiile exotice.

 

Spre deosebire de categoria Non-Adult care se bazeaza pe naturalete, de aceasta data, make-up-ul si coafura impecabile, precum si costumatiile indraznete nu lipsesc din arsenalul de secutie al modelului. In cele mai multe cazuri, practicarea videochatului adult este mult mai profitabila decat practicarea videochatului non adult, castigurile atingand aici sume fabuloase de ordinul zecilor de mii de dolari, care intrec uneori si asteptarile modelelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?