Geamuri, uşi şi tot ce îţi mai aduce fericirea în casă

Una dintre cele mai mari realizari in viata este sa ajungi sa iti construiesti singur casa asa cum ti-ai dorit-o si ai visat-o tu impreuna cu cel sau cea alaturi de care vei ramane pana cand viata vă va desparti.

Desigur, tot o mare realizare ar putea fi si atunci cand ajungi sa reusesti sa iti cumperi aceeasi casa, dar parca nu se compara cu sentimentul acela de a fi contribuit la ridicarea fiecarui zid in felul in care ti-ai dorit si ai visat tu ca o sa fie.

De ce va spun asta si fac aceasta discriminare? Pai poate si pentru simplul motiv ca o casa trebuie intotdeauna sa reflecte personalitatea proprietarului sau pe cea a proprietarilor ei…

Este cu totul altceva sa stii ca ai luat parte efectiv la tot ceea ce a insemnat constructia casei tale, de la saparea fundatiei si pana la alegerea culorii tablei de pe acoperis (mai ales cand folosesti tabla tip tigla), nu-i asa ?

Sunt sigura ca asa e, iar cei care au trecut prin asta sunt in stare sa imi dea dreptate, tot asa cum cei care nu au trecut, dar isi doresc cu ardoare sa treaca si ei prin asa ceva, sunt la fel de acord cu mine.

Ca sa nu mai amintim ca apoi urmeaza tot felul de maruntisuri – in viziunea unora – care trebuie si ele alese cu maiestrie astfel incat amenajarea casei sa ajunga la nivelul artistic pe care si-l doreste orice proprietar.

Vorbim aici despre gresie, faianta, parchet, culoarea si calitatea varului lavabil si, mai presus de toate, de alegerea unor accesorii extrem de importante cum sunt ferestrele si usile atat de interior cat si de exterior.

Aici trebuie neaparat sa lucrezi cu niste profesionisti, de aceea imi permit sa iti dau urmatorul sfat: incearca tigla metalica.

Vei avea numai si numai de castigat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?