Din nou despre videochat

Bun gasit si azi va spun voua, dragele mele cititoare, dar si voua, dragii mei cititori, pe care va si vad deja intr-un numar mai mare ca de obicei stransi ciorchine in jurul acestei noi postari de pe blogul meu in care ne propunem ca sa dezbatem – a cata oara ? – eternul si inepuizabilul subiect legat de videochat.

Da, titlul acestei postari v-a adus pe toti aici si, ca de obicei, dar mai ales intr-un caz special cum este si cel de fata, nu am de gand sa va dezamagesc in vreun fel, mai ales ca subiectul ne priveste frontal, avand in vedere ca ne aflam pe un blog intitulat „Eu, femeia”.

Fara secrete

Sunt cat se poate de sigura ca multi dintre voi ar vrea ca lucrurile sa fie expuse aici exact in acest fel, adica fara nici cea mai mica urma de perdea, atunci cand vine vorba de a dicuta despre chat-ul purtat cu straini in fata unei camere web, imbracate sumar si, in cele din urma, chiar dezbracate de tot de tot , atat de inhibitii cat si de haine.

Iar ca datele problemei sa fie si mai complicate decat atat, eu una mai cred ca merita sa amintim, si nu doar asa, in treacat, si de faptul ca strainii care se uita cu nesat la ceea ce se petrece pe ecranele gadget-urilor lor platesc bani grei pentru ca sa poata sa se bucure de o priveliste de genul acesta.

Asadar, cum pledam: vinovate sau inocente?

He, he, stiu ca deja va simtiti cu toate ca in fata unui complet de judecata care se uita la voi de sus cum va frangeti mainile in boxa acuzatelor, numai ca pentru multi dintre cei care se incadreaza in partea masculina a celor care citesc aceasta postare exact asa stau lucrurile, si anume : cele care practica videochat-ul sunt vinovate.

Acuma, la ce articol din legea fiecaruia dintre ei ar putea ca sa fie incadrata aceasta forma de vinovatie nu ne este prea clar niciuneia dintre noi. Ceea ce insa ne este cat se poate de clar este faptul ca din punct de vedere al legilor dupa care ne traim si noi viata in tara aceasta numita Romania, a face videochat este cat se poate de legal.

Punct

Si de la capat bineinteles, ca doar nu cred ca ar fi putut ca sa existe cineva dintre cei care ne citesc acum care sa isi inchipuie ca discutia a luat sfarsit odata cu fluturarea pe sub nasul domnilor la care faceam referire in cele de mai sus a unei simple legi. Si asta din cauza ca fiecare dintre noi isi are propriile sale convingeri, pe care nimeni nu ar putea ca sa ni le schimbe asa, cu una, cu doua.

Dar poate ca nici nu prea ar fi nevoie ca sa incercam sa schimbam convingerile unuia sau ale altuia dintre cei care se intereseaza de videochat.

2 comentarii:

video chat spunea...

Pana la urma, ramane la latitudinea ta daca faci sau nu video chat. Lumea nu ar trebui sa fie atat de interesata de acest subiect personal.

Nostradama spunea...

Altfel nu ti-ai gasit cum sa te promovezi? :)

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?