Tratamentul corect

Una dintre cele mai adevarate vorbe de duh lasate mostenire noua, epigonilor, de catre inaintasii nostri cei mai intelepti spune ca sanatatea e cea mai buna dintre toate, poate si pentru simplul fapt ca nu simti nimic atunci cand o ai, dar simti imediat pe pielea ta cea sensibila atunci cand se intampla cumva sa o pierzi.

Acuma, imi veti spune ca da, la vorbe de duh esti foarte priceput bah, ca noi toti, ca nu de vorbe bune sau rele duce lipsa romanasul nostru, ci de fapte. Numai ca in ceea ce priveste faptele, la noi la romani, cand vine vorba de sistemul nostru sanitar, ar fi mai bine sa ne abtinem, nu-i asa?

Pai da, ce sa zic si eu, nu pot sa o dau la intors, pentru ca stim cu totii cum arata spitalele romanesti in comparatie cu cele straine. Si atunci care e solutia, sa nu ne mai tratam in tara si sa mergem cu totii la Viena precum presedintele nostru multiubit de acum cativa ani, Traian Basescu? Sau sa ne apucam sa invatam engleza ca majoritatea tinerilor nostri medici care se duc sa isi faca meseria acolo unde sunt apreciati la adevarata lor valoare?

Nu, mai exista si o a treia solutie! Pentru ca daca de exemplu ai nevoie de un tratament homeopat adecvat, aproape sigur vei nimeri intr-un cabinet medical privat unde vei fi tratat pe masura asteptarilor tale si, bineinteles al pretului pe care il platesti, nu-i asa?

Si atunci, nu trebuie sa iti mai faci probleme nici macar cand trebuie sa apelezi la ceva legat de acest domeniu, pentru ca intr-un asemenea cabinet vei avea parte mereu de tratamentul corect.

Desigur, toate bune si frumoase pana aici, doar ca stai acum si te gandesti de unde ai putea tu acum sa gasesti acel cabinet medical minunat unde sa ai si tu parte de cel mai bun si corect tratament homeopat?

Exista solutia sa o iei la pas prin cartierul sau prin orasul tau in speranta ca vei avea norocul sa dai peste asa ceva, insa mai este si o alta solutie, fara sperante de noroc, avand in vedere ca in acest caz chiar mergi la punct ochit punct lovit!

Pentru asta exista internetul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?