Acesta nu e un blog de videochat

Da, am simtit nevoia ca sa fac aceasta precizare inca din titlul acestei noi postari de pe blogul meu pentru ca sa fiu sigura ca toata lumea care ma citeste acum stie exact despre ce vreau sa va vorbesc eu aici.

Despre ce?

Pai despre ce altceva decat despre industria aceasta atat de mult controversata care este si cea a videochatului. :) Cu care blogul meu nu va pastra vreodata o alta legatura decat cea pe care cei si cele care imi viziteaza site-ul cu regularitate o stiu deja, si anume aceea de a gazdui doar cateva din simplele mele pareri.

Ceea ce am de gand sa fac din nou si de aceasta data, avand in vedere ca motoarele de cautare imi dau de inteles ca lumea nu prea se mai satura de acest subiect considerat de unii ca fiind tabu.

Asadar videochatul : da sau nu? Evident ca raspunsul la o intrebare atat de simpla cum este si cea pe care tocmai am pus-o aici este cum nu se poate mai dificil si nu cred ca ar putea ca sa existe cineva care sa isi inchipuie ca il putem gasi intr-o simpla postare de pe unul din miile de bloguri din blogosfera romaneasca.

Si cu toate acestea insa, nu cred ca ar putea ca sa ii dauneze in vreun fel cuiva faptul ca reluam intr-una acest subiect care nu prea pare ca sa se epuizeze vreodata si din ale carui dezbateri interminabile cele care se afla inca in dilema mentionata mai sus ar putea in cele din urma ca sa isi faca o parere asupra acestui domeniu si poate chiar sa ia o decizie in cunostinta de cauza in legatura cu implicarea sau neimplicarea lor intr-o industrie de acest fel.

Si totusi de ce si-ar face cineva un blog de videochat ?

Pai sa zicem ca din simplul motiv ca ar dori ca sa lamureasca toate aspectele si sa demonteze cam toate miturile care inca mai planeaza in mintea multora dintre noi in legatura cu acest subiect care este - asa cum ziceam si pe undeva pe mai sus – tabu.

Si este de ajuns un simplu jurnal postat pe net pentru asa ceva? Poate ca da sau poate ca nu, eu una nu pot sa stiu acest lucru, insa toate acelea dintre voi care sunt curioase sa afle nu au altceva de facut decat sa acceseze un asemenea blog de videochat pentru a se convinge singure despre felul in care stau lucrurile.

8 comentarii:

Studiouri de videochat spunea...

Intr-adevar, se pot face bani frumosi si din meseria de blogger de videochat, cu o singura conditie: ca informatiile oferite sa fie cu adevarat utile. Daca doar copiezi continut de la altii, nu e ok.

cumparatoarea profesionista spunea...

Adica blogul ala de videochat are continut copiat de la voi, sau ce vrei sa insinuezi?

Studiouri de videochat spunea...

Nu la asta ma refeream, ci la faptul ca trebuie sa crezi continut nou, util, nu cu informatii gasite la intamplare de pe net. Doar daca vii cu ceva original te faci remarcat in acest domeniu, unde concurenta este foartemare.

Videochat acasa spunea...

Stim deja ca sexul vinde, asa ca de ce nu un blog de videochat?

Aryanna spunea...

Din videochat se fac farte multi bani, fie ca alegi sa te angajezi ca model sau pur si simlu ca o persoana care lcureaza in promovarea studioului, aici este o ocazie buna.

Selenna spunea...

Videochatul este un domeniu care iti poate oferi cu sigurnata tot ce iti doresti.

Videochatul.ro spunea...

Din videochat se poate castiga foarte bine.

Olivia spunea...

Din videochat se fac cei mai multi bani in Romania.

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?