Cauți ursitoare?

O intrebare ca cea pe care tocmai am scris-o ca titlu pentru aceasta noua postare a mea de pe acest blog ar putea sa nasca reactii de diferite tipuri pentru cititorii mei fideli sau ocazionali.

Cum adica sa cauti tocmai ursitoare?

Aceste adevarate nelinisti metafizice pot incolti in mintea oricui nu a trecut recent si nici nu are de gand sa treaca in perioada imediat urmatoare prin marea problema a organizarii unui botez, fie din cauza ca nu are un copil al carui proaspat parinte este , fie din cauza ca este parintele unui copil al carui botez a avut loc cu foarte mult timp in urma.

De cealalta parte se vor pozitiona aceia dintre cititorii mei care se afla exact acum in febra organizarii unui asemenea eveniment extrem de important in viata celui mai nou membru al familiei lor , cat si mai ales in viata celor doi parinti aflati inca sub influenta betiei fericirii extremei impliniri . :)

Si astfel ajungem in situatia aceea extrem de reconfortanta pentru cel sau cea care scrie pe un blog ca acesta : sa le poata trezi interesul aproape tuturor si astfel sa poata capta toata audienta pe care si-o doreste, nu-i asa?

Normal ca asa e , si poate tocmai de aceea poate ca ar fi cazul sa explicam si pentru una si pentru cealalta dintre partile amintite mai sus de ce este extrem de important ca o petrecere de vaza precum cea a botezului sa fie considerata reusita – atat de catre organizatorii sai , cat si de catre cei invitati acolo – numai si numai daca prin sala unde are loc fericitul eveniment se vor perinda niste ursitoare din Bucuresti sau din orice alta parte a tarii pe unde se petrece sindrofia cu pricina.

Ajunsa in acest punct poate ca nu ar fi chiar lipsit de importanta sa ma adresez – si chiar sa le dau cuvantul – acelora dintre cititorii mei care au trecut deja prin asa ceva si care stiu foarte bine , de fapt chiar mult mai bine decat multi dintre cei care citesc acum aceste randuri , cum este si ce inseamna sa iti vina trupa aceea de 3 sau chiar uneori 4 actrite care le interpreteaza pe cele 3 ursitoare bune , la care se adauga aproape intotdeauna si ursitoarea cea rea.

Ei bine, aflati ca lucrurile stau cam asa : mai tineti minte cum era cu basmul ala despre sarea in bucate ? :) Multi spun ca exact asta face diferenta dintre o petrecere reusita si una la care simti ca te-ai dus numai din obligatie pentru ca si parintii aceia au fost la botezul micutului tau sau urmeaza sa primeasca si ei o invitatie la asa ceva.

Pe scurt , este vorba despre sarea si piperul intregii petreceri. Toata lumea se delecteaza cu ceea ce ii ureaza zanele celui abia intrat in lumea aceasta a noastra si cu felul in care ii pareaza rautatile celei de-a patra zane care pare a fi suparata ca nu a primit si ea o invitatie oficiala la aceasta sindrofie.

Restul e dans si voie buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?