PsihArt, psihologul tău din Bucureşti

Nevoia de psihologi pare sa fi crescut exponential in ultimii ani. Desigur, cauzele sunt lesne de gasit. Mai greu pare sa fie insa gasirea unui psiholog care sa se plieze exact pe nevoile celui care apeleaza la un asemenea ajutor.

Iar daca restrangem cautarea la orasele mari si foarte mari de talia Bucurestiului, vom vedea ca problema gasirii unui asemenea psiholog profesionist este si mai mare.

De aceea, atunci cand gasesti pe net un site de genul https://www.psihart.ro/ , nu poti decat sa te bucuri. Pentru cei care insa nu sunt la prima cautare de acest fel, bucuria ar putea fi insa imediat umbrita de eventualele experiente nefaste avute cu alti psihologi care au cabinete de specialitate in Bucuresti.

Evident, ar fi nevoie de ceva recomandari. Asa ca te intorci la motorul de cautare si schimbi cuvantul cheie din „psiholog Bucuresti” in „pareri psihart”.

Si astfel ai ajuns pe aceasta pagina, adica exact acolo unde trebuie.

Cabinetul de psihologie PsihArt este ceea ce ii spune si numele: cel care face din psihologie arta. Pentru ca psihologia nu mai este de mult o stiinta; pentru a obtine rezultatele scontate ea trebuie abordata ca o arta.

Si tocmai de aceea, nu oricine poate face acest lucru, pentru ca nu orice psiholog se ridica la nivelul unui artist care sa stie sa gaseasca in cel care are nevoie de el cele mai fine trasaturi cu ajutorul carora sa poata sa ii creeze acestuia, in cele mai mici detalii, profilul psihologic.

Iar cei aflati la nevoie sunt extrem de multi: copii cu traume psihice, provocate cel mai adesea de divortul parintilor, adolescenti consumatori de droguri, adulti aruncati in depresie de loviturile soartei.

Iar partea cea mai neagra a povestilor de acest gen este ca, de obicei, cei aflati intr-una din situatiile de mai sus nici macar nu sunt constienti ca au nevoie de ajutor psihologic de specialitate.

De aceea, este extrem de important ca apartinatorii lor, fie ca vorbim de parinti, rude sau prieteni apropiati, sa poata sa isi dea seama cat mai repede de starea in care se afla acestia.

Constientizarea problemei este primul si cel mai important pas pe care trebuie sa-l faca cei care se afla in aceasta situatie. Doar ca acesta este si cel mai greu. Si cu cat este facut mai repede, cu atat mai bine.

Dupa aceea, urmeaza terapia psihica in sine, un proces de care va spuneam mai sus ca este – sau cel putin ar trebui ca sa fie – numai si numai apanajul unor artisti.

Dati-mi voie asadar sa va recomand, dragii mei si dragele mele, o pagina de FB utila, a aceluiasi cabinet de psihologie: https://www.facebook.com/CentrulPsihArt/ .

Aveti in acest moment la dispozitie destule date pentru a va putea face o imagine reala asupra serviciilor oferite de centrul PsihArt.

Mai departe, ramane exclusiv la latitudinea fiecaruia dintre voi daca va decide sa apeleze sau nu la serviciile specialistilor de acolo.

Eu nu pot decat sa va urez sa nu aveti nevoie vreodata sa apelati la niciun fel de astfel de servicii legate de sanatate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?