Cum să faci videochat

Pentru cei – dar mai ales pentru cele – care se simt ofensati sau poate chiar scandalizati de ceea ce am putut sa postez ca titlu al acestei noi postari de pe blogul vostru preferat, ei bine, pentru toti acestia si pentru toate acestea am o veste cat se poate buna.

Ceea ce mi-am propus eu ca sa dezbat in cele ce urmeaza alaturi de voi, cei care ma cititi cu nesat in fiecare zi, nu este nici pe departe vreun extras dintr-un manual, asa ca postarea aceasta ar fi putut ca sa se numeasca la fel de bine si „Cum sa nu faci videochat”.

De ce totusi i-am ales acest titlu?


Chiar asa, de ce tocmai „cum sa faci videochat”? Pai, e simplu. Trebuie doar sa ma urmariti cu atentie si cu rabdare pana la sfarsit.

Nu cred sa mai existe cineva care sa nu fi auzit de industria aceasta a videochatului si de cat de multi bani se pot face in ea. Da, am scris ca se pot face si nu neaparat ca se fac automat cum ai intrat acolo.

Asta ca sa demontam din start unul din miturile cele mai populare care circula pe net in zilele noastre, cum ca e de ajuns sa te prezinti cat esti tu de frumoasa la cel mai apropiat dintre studiourile de acest fel din orasul tau, care au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, si gata, te vei umple peste noapte de dolari si euroi.

Nu, dragele mele visatoare, nici vorba de asa ceva.

Ceea ce trebuie ca sa inteleaga fiecare dintre voi este ca a fi model de videochat, desi pare la prima vedere o meserie ca oricare alta – si din punct de vedere legal poate ca lucrurile chiar stau in acest fel – nu este chiar atat de simplu, desi, da, poti ajunge ca sa faci multi bani lucrand intr-un domeniu ca acesta.

Putina rabdare


Asta e, si aici, ca in orice alt domeniu, nu poti avea chiar totul dintr-o data. Cu toate astea, cele care au ajuns sa faca o profesie in aceasta bransa povestesc cum ca aici lucrurile se misca mult mai rapid decat in alte parti, asa ca poti ajunge destul de repede la suma mult visata.

Insa depinde numai de tine daca stii, daca poti si mai ales daca vrei sa faci ceea ce ti-ai propus in viata. Si asta din simplul motiv ca, inutil sa va mai amintesc asa ceva, a fi model in industria aceasta de videochat nu este chiar pentru orice fata frumoasa.

Adica da, arati extrem de bine, te faci placuta in orice situatie, dar poti sa fii la fel de dezinvolta si lipsita de inhibitii si in fata unei camere web, mai ales atunci cand stii ca practic din acel moment nu prea mai ai secrete pentru nimeni de pe lumea asta a noastra atat de mica?

Asa ca, lasand la o parte latura morala a problemei, primul lucru la care ar trebuie sa te cam gandesti atunci cand ai vrea sa te apuci de asa ceva este daca esti facuta pentru a lucra intr-un domeniu fara perdea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?