Câteva informaţii foto video pentru o nuntă reuşită în Bucureşti

Da, parca va aud inca din start, imediat cum ati citit titlul acesti noi postari de pe blogul meu, cum incepeti sa vociferati cu totii : dar nuntile din provincie ce au, ele nu pot fi la fel de reusite? De ce vii cu sfaturi care sa cuprinda numai informatii foto video pentru nunta la Bucuresti , ai? Nu cumva asta se cheama ca e un fel de discriminare fata de cititorii tai si mai ales fata de cititoarele tale din restul tarii? :)

Ei, uite ca numai de o reclamatie la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu aveam eu nevoie acuma... Asa ca trebuie sa fac cumva sa va multumesc pe fiecare dintre voi, indiferent in ce zona a tarii noastre celei frumoase v-ati afla.

Dar asta nu e simplu.

Si nu e simplu din foarte multe motive. Iar un prim motiv dintre acestea ar fi bineinteles ca este foarte greu sa gasesti un fotograf profesionist care sa fie dispus sa alerge pe la nuntile din toata tara, nu el personal – ca nici nu ar avea posibilitatea din punct de vedere fizic ca sa faca asa ceva - , ci niste angajati de ai lui.

Ar mai fi apoi marea problema a faptului ca , asa cum bine stim cu totii din intelepciunea noastra populara de atatea veacuri, cate bordeie – atatea obiceie. Adica in fiecare zona din tara o nunta se desfasoara dupa alte ritualuri, care desi par la o prima vedere chiar identice, ele difera uneori chiar prin partile esentiale. Si asta daca e sa vorbim doar de nuntile care se fac la romani, ca daca e sa ajungem ca sa analizam in detaliu obiceiurile nuptiale ale minoritatilor nationale conlocuitoare, nu cred ca mai putem face fata in niciun fel fara o informare temeinica in prealabil asupra acestui subiect.

Asadar, sa revenim.

Va sa zica dragii mei si dragele mele, care ati intrat in saptamana aceea oarba in care nu mai vedeti absolut nimic altceva decat pe cel sau pe cea cu care v-ati hotarat voi asa sa va petreceti tot restul vietii voastre cele minunate, pentru voi nu am decat niste informatii foto video pentru nunta la Bucuresti .

Acuma, chiar daca nunta voastra e programata ca sa se desfasoare intr-o alta localitate din tara – sau chiar din strainatate - , eu zic ca nu ar strica deloc sa aruncati un ochi pe site-ul al carui link tocmai vi l-am oferit si sa luati aminte la ce ar trebuie sa contina o asemenea oferta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?