A dărui

Atunci cand vrei sa faci un cadou, primul lucru care iti vine in minte este cat de greu e sa alegi ceva pe gustul persoanei norocoase care urmeaza sa fie cadorisita.

Gandul ti se duce imediat numai la cata alergatura urmeaza pentru tine prin tot felul de magazine, care mai de care mai rafinate, si la eternele si chinuitoarele intrebari fara raspuns: „oara asta o sa-i placa?”, „cat poarta la camasi?”, „l-ai vazut, bea vin din asta?”, „asta se potriveste cu aia?”, „nu stii, in mall e mai ieftina asta?”…

Evident, e vorba de o persoana foarte speciala din viata ta, sau din contra, e vorba de o persoana pe care tocmai faptul ca o vei vedea prima data in viata o face foarte speciala, si asta din cauza ca, asa cum stie toata lumea, nu vei mai avea niciodata sansa unei prime impresii. Si trebuie neaparat sa faci impresie, poate si din aparent simplul motiv ca persoana are un autograf atat de pretios, incat de el atarna incheierea sau nu a unor contracte vitale pentru tine si firma ta.

Ei bine, daca nu stiai, alegerea cadourilor este partea cea mai simpla, pentru ca a face un cadou este o adevarata arta ce nu e chiar la indemana oricui. Partea cu adevarat dificila este felul in care oferi acest cadou: intr-un ambalaj si intr-un aranjament deosebite, care il fac pe destinatar sa se simta la fel.

Daca deja te-ai speriat, am si vesti mai bune: exista locuri pe internet unde poti gasi nu numai cadouri unice, ambalate si aranjate dupa idei deosebite, ci si niste cosuri in care aceste idei de cadouri sa se poata materializa asa cum se cuvine.

Iar asta nu e tot. Avand in vedere ca ne aflam in preajma acelei perioade a anului de care vorbeste toata lumea, ai putea incerca niste cosuri pentru cadouri de Craciun, care includ deci si un binemeritat discount de pret astfel incat sa fie in ton cu sarbatoare cea multasteptata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?