Oglinda mea, prietena mea

Te-ai gandit vreodata dupa care dintre prietenele tale iti va parea rau cel mai mult atunci cand va veti certa si nu te vei mai intelege deloc cu ea?

Desigur, raspunsurile pot fi multiple. Unele dintre noi au o lista interminabila cu asemenea prietene, de pe care ar putea selecta o lista mai putin interminabila cu prietene apropiate carora li se confeseaza oricand despre orice, si telefonic, si pe chat si fata in fata. Pentru altele dintre noi o asemenea lista se reduce la nimic mai mult decat o simpla foaie de hartie alba ca zapada, pentru ca oricat s-ar chinui, nu pot sa-si imagineze in ruptul capului pe vreuna dintre apropiate pe care sa o poata numi pur si simplu prietena.

Si cele din prima categorie si cele din a doua categorie gresesc la fel de mult. Pentru ca prima si cea mai buna prietena a ta trebuie sa fie - si chiar este, poate uneori fara sa iti dai tu seama – imaginea ta din oglinda.

Esti mereu impacata cu ea? In 99,99 % din cazuri, raspunsul este acelasi: un „nuuuuu” prelung. De ce oare? Pai sa vedem...

In acelasi incredibil procent de 99, 99 % din cazuri, raspunsul este tocmai eterna intrebare de care nu putem scapa aproape niciodata: „cum sa slabesc?”.

De aceea, astazi am incercat prin acest articol sa va ofer un posibil raspuns, care sa ne lecuiasca o data pentru totdeauna de depresii, anorexii si alte alea alea cu care cica le sta bine fetelor frumoase, pentru ca asa ar fi mai nou moda in secolul XXI.

Caci daca nu esti intotdeauna prietena cu oglinda din camera ta, poti avea o lista oricat de lunga sau oricat de alba cu prietene apropiate carora sa poti sa ti le confesezi oricand despre orice. In aceasta situatie, ambele nu valoreaza mai mult decat o ceapa digerata degerata. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?