Paradisul personajelor, paradisul copiilor

Sunt sigura ca si tu, ca orice alt om de pe lumea aceasta a noastra, ti-ai pus cel putin o data in viata intrebarea aceea nevinovata legata de felul in care ar putea sa arata o zi in paradis.

Bine, acuma nu e mai putin adevarat ca o intrebare de genul acesta – cu tot cu un fel de raspuns – ne-a fost oferita pe niste note muzicale de catre un geniu de talia lui Phil Collins , dar parca nimeni si nimic nu ne poate satisface curiozitatea asa cum sunt raspunsurile pe care le aflam pe propria noastra piele extrem de fina si catifelata, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel si tocmai de aceea m-am hotarat si eu ca astazi sa va aduc in atentia voastra, a celor care imi cititi aproape zi de zi acest blog extrem de interesant, cate ceva legat de acest subiect minunat al vietii in paradis.

Deci cum crezi tu ca e viata pe acolo?

Pai cum sa cred altfel decat crede toata lumea care inca nu a ajuns pe acolo si anume ca este nemaipomenit de minunata, ca doar de aia se numeste paradis, nu-i asa? :)

Doar ca, asa cum cred ca deja fiecare dintre voi stie, paradisul poate sa existe si pe Pamant, daca noi, oamenii, vom sti sa ni-l cream singuri. Si cum altfel sa ni-l cream decat in cadrul unei familii fericite, pline de copii? Si cum altfel ne-am putea inchipui fericirea daca nu pornind de la cea a copiilor nostri?

Asa ca dragii mei, dar mai ales dragele mele, lucrul despre care voiam sa va vorbesc eu astazi in aceasta noua postare a mea de pe acest blog are legatura, asa cum cred ca deja si-a dat seama cam toata lumea, cu organizarea unei petreceri de succes pentru copiii nostri, pentru ca acestea sunt momentele de fericire maxima pentru fiecare dintre ei, dupa cum bine stim cu totii.

Deci asta era cu paradisul personajelor...

Exact, acesta este locul in care mi-am propus sa va aduc pe fiecare dintre voi, cei care sunteti parinti cu cel putin un copil.

Paradisul Personajelor este un loc feeric, in care orice copil se poate intalni cu personajul sau preferat din desenele animate, din benzile desenate sau din filmele de la cinema 3 D. Iar acest lucru se poate intampla acasa la el sau in orice alt loc in care se pune la cale o asemenea petrecere onomastica, de botez, sau zi de nastere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?