Artă contemporană: tablouri electrice

Atunci cand incepe sa isi dea cu parerea despre arta in general, o femeie care se pretinde a fi cat de cat cultivata nu poate sa nu includa in discutia ei care se vrea sa para cat mai elevata si cate o referire oricat de mica la tablouri ale unuia sau altuia dintre pictorii contemporani. Si este normal sa fie asa.

Acuma tu, cititoarea mea cea mai fidela, care imi accesezi aproape zi de zi acest blog al meu si pentru care iti multumesc si pe aceasta cale, aproape sigur te recunosti in descrierea pe care am facut-o in cele de mai sus, pentru ca ceea ce scriu eu aici este numai si numai pentru femei cat se poate de inteligente, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau mereu exact in acest fel.

Iar lucrurile stau exact in acest fel tocmai pentru ca orice femeie care intra pe net cu o asemenea regularitate pentru a cauta lucruri care o intereseaza, specifice celui mai frumos dintre sexe, poate fi inclusa fara nici cea mai mica greseala in categoria celor cu un grad de inteligenta peste medie.

Problema cu care se confrunta insa oricare dintre femei, indiferent de gradul de inteligenta – sau poate chiar mai mult cele care au un grad ridicat – este ca, in lipsa unui barbat propriu care sa fie cat de cat calificat in tainele electricitatii de inalta tensiune , atunci cand vine vorba de un alt tip de tablouri, si anume cele electrice, cunostintele pline de snobism legate de arta cotemporana nu prea ii sunt de folos sub nicio forma.

Si , ar cam trebui sa recunoasca oricare dintre voi, cele extrem de pricepute in tot ceea ce inseamna o discutie mai mult sau mai putin elevata, cazuri de acest gen, in care sa fie nevoie de o interventie la un tablou electric dintr-o casa, nu sunt catusi de putin rare.

Ce e de facut intr-un caz ca acesta?

Pai ce altceva sa fie de facut decat sa apelezi tot la unul dintre artistii contemporani cu tine, care sa te poata ajuta cu lucrul la un asemenea tablou electric. Pentru ca, in caz ca inca nu ai aflat, cei care se pricep sa manuiasca lucrurile atunci cand vine vorba de niste tablouri electrice , tot artisti pot sa fie catalogati.

Iar in cazul in care nu esti convinsa ca acest lucru este adevarat, asteapta pana cand o sa ai o mica pana de curent in toata casa. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?