Caut ursitoare

De cate ori nu ti s-a intamplat sa tastezi cuvintele care alcatuiesc titlul acesti postari intr-o casuta de cautare pe Google sau pe oricare alt motor de pe net?

Pai probabil ca niciodata... :) Da, acesta este raspunsul corect daca nu te afli acum in postura extrem de fericita a unui tatic norocos pe a carui casa tocmai a poposit barza cu foarte putin timp in urma.

Daca insa ai fost nu de mult in aceasta pozitie cu siguranta ca un mic zambet ti s-a pus deja in coltul gurii numai la gandul ca ce a fost mai greu a trecut.

Nu insa si ce a fost mai frumos, nu-i asa?

Normal ca asa e, si tocmai de aceea poate ca ar fi mai bine sa ii impartasesti din vasta ta experienta oricarui alt viitor tatic, pentru care planurile privind fericirea includ pe termen scurt sau mediu si unul dintre evenimentele legate de botez, taiere de mot, onomastica sau zi de nastere.

Asa ca scumpul meu aspirant la acest statut, ia loc si citeste cu atentie tot ceea ce am asternut in continuare in acest articol numai si numai pentru tine. Si bineinteles pentru partenera ta de viata pentru ca sa nu cumva sa iti faci iluzia ca ea ar putea scapa cumva de acest stres.

Cam mult totusi...

Asadar, dragii mei, iata despre ce este vorba : in caz ca nu va mai amintiti, si voi cand erati la varsta aceea minunata despre care vorbim noi acum, erati extrem de pasionati de carti de colorat, desene animate, povesti si filme in general in care cei mici si buni reuseau sa ii invinga prin niste puteri cu totul si cu totul speciale pe cei mari si rai.

Partea buna este ca ei nu se mai satura de toate acestea si s-ar uita non stop la asa ceva sau ar asculta la infinit asemenea povesti, asa ca tu ca parinte iti poti vedea de treaba ta atata timp cat ai o colectie cu astfel de DVD-uri sau o bona cu o intreaga biblioteca la dispozitie.

Partea proasta este ca lor le plac atat de mult aceste personaje incat se identifica cu ele si incearca sa le gaseasca in orice imprejurare. Tocmai de aceea ai foarte multa nevoie ca la orice petrecere dedicata lui si prietenilor sai sa fie prezenti si acesti eroi, daca s-ar putea chiar in carne si oase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?