Starea vremii

Daca v-a trecut cumva prin cap ca aici o sa va pun eu acum un fel de buletin meteo din care urmeaza sa aflati cum va fi vremea in urmatoarele cateva zile, ei bine, cu regret va spun ca va inselati amarnic.

Si asta in primul rand ca nu sunt , nu am fost si nici nu am pretentia ca voi ajunge vreodata vreo specialista in meteorologie. Si mai mult de atat, nici nu ma pricep la dat in bobi sau la citit in nu stiu ce semne care li se arata din cand in cand numai si numai celor initiati.

Cum nu am deci niciuna dintre aceste veleitati, ramane doar sa va spun ca in ceea ce priveste prognoza vremii ma implic doar sporadic si numai legat de anumite aspecte pe care le-am observat.

Asa cum este si urmatorul, pe care mi l-a semnalat cineva pe FB si cu care sunt intrutotul de acord: anul acesta – si probabil si in multi din anii care au fost recent si care urmeaza sa mai vina – temperaturile care s-au inregistrat de Paste au fost mai scazute decat cele care s-au inregistrat de Craciun si sa nu imi spuneti ca nu ati observat si voi acest lucru. :)

Acuma, era de asteptat ca sa se ajunga la asa ceva, avand in vedere poluarea care nu se mai opreste din jurul nostru. Dar sa ai 5 grade de Paste si aproape 20 de grade de Craciun, sa ai ninsoare in Saptamana Mare si soare puternic in Ajun, cred ca e ceva ce e deja impotriva firii, nu-i asa?

Evident ca asa e , si tocmai de aceea cred ca ar fi cazul sa ne gandim mai bine la consecintele actiunilor pe care le facem zi de zi noi, oamenii. Pentru ca altfel s-ar putea ca peste cativa ani sa ne dam vara cu sania! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?