Magazin cu roți

Din acelasi simplu motiv pentru care si telefonului celular i se mai spune si mobil.

Te-ai gandit vreodata ca ceea ce aveti tu si intreaga ta familie prin casa are un nume foarte pitoresc si anume acela de mobila? Da, si? Ce iti inspira asta? Lemnarie, PAL si PVC, rumegus, holsuruburi, bibelouri si praf! Si numai atat? Cam putin…

Deci asa cum ti se pare firesc ca telefonului tau celular pe care il iei peste tot cu tine, care va sa zica e facut pentru a fi mutat, plimbaret dintr-un loc in altul, sa i se spuna simplu „mobil”, tot la fel de firesc ar trebui sa ti se para ca „mobila” este un cuvant care defineste un lucru care in mod normal nu sta pe loc.

Si cu toate astea, ceea ce vedem in casa, si stim cu totii, este realitatea ca mobila sta cu anii in acelasi loc in care o asezam dupa ce am cumparat-o. Va sa zica e imobila! :)

Dar oare chiar asa stau lucrurile?

Fiecare dintre noi isi da seama ca lucrurile nu stau deloc asa abia atunci cand trebuie sa ne luam casa la spinare si suntem nevoiti sa ne mutam mobila dintr-un loc in altul. Iar numai cine n-a trecut inca prin chinul asta nu ar putea sa ne dea crezare.

Insa, pentru cei care locuiesc in Bucuresti si nu numai, faptul ca mobila nu este… imobila nu constituie un impediment niciodata. Pentru ca exista intotdeauna posibilitatea de a apela la o firma de transport mobila care se ocupa cu harnicie de rezolvarea acestei probleme stringente atunci cand este cazul.

Colaborarea cu aceasta se poate face nu pentru a beneficia de un serviciu de manipulare si transport mobila economisind astfel mult timp cu evacuarea, manipularea si transportarea mobilierului, ci, cel mai important, pentru a putea beneficia de cele mai rezistente rotite pentru mobila.

Asadar, daca ai in plan sa iti schimbi adresa, ocupa-te de orice altceva implica acest lucru si nu te mai gandi la tot felul de chestii gen manere de mobila sau parchet laminat. Pentru ca solutiile sunt acum la indemana oricui poseda nu numai o mobila, ci si un mobil.

Iar partea cea mai frumoasa este ca solutiile nu se termina aici. Ci de abia de aici incep! :)

Pentru ca daca e sa stam sa ne gandim ceva mai bine, asa, cred ca de fapt si de drept cel mai mult ne intereseaza transportul in toate cazurile in care ne aflam in fata situatiei de a ne cumpara o mobila cu totul si cu totul noua.

Si, asa cum e si normal, cel mai bine ar fi pentru fiecare dintre noi daca in acest caz transportul ar fi gratuit, nu-i asa?

Normal ca asa e, numai ca din pacate nu intotdeauna putem avea parte de asa ceva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?