Frumuseţe şi culoare

V-ati intrebat vreodata in ce sta frumusetea unei femei?

Desigur, frumusetea acestei lumi a noastre, in care traim cu totii la un loc, barbati, ca si femei, este data tocmai de faptul ca raspunsul la intrebarea de mai sus este diferit de la individ la individ.

Foarte interesant insa este sa incercam sa grupam aceste raspunsuri in functie de sexul celui care da raspunsul. Cu siguranta femeile vor raspunde ceva, iar barbatii cu totul si cu totul altceva.

Intrebarea care se pune in cele din urma este: care dintre raspunsurile date la intrebarea de mai sus este mai elocvent in ceea ce priveste frumusetea unei femei, raspunsul dat de majoritatea barbatilor sau cel dat de majoritatea femeilor?

Pentru ca raspunsul cel mai comun dat de barbati este simplu si previzibil: sanii, fesele si ochii, de obicei exact in aceasta ordine.

Cand vine vorba insa de felul in care femeile insele isi vad propria lor frumusete, lucrurile nu mai sunt la fel de simple. Si asta din cauza ca femeile sunt – sau se vor a fi de fapt :) - niste fiinte extrem de complicate, carora pare a fi extrem de greu sa le intri in gratii pentru ca cel mai adesea nici ele nu prea stiu de fapt ce vor, nu-i asa?

Asa este, si ca dovada hai sa ne gandim: unde isi petrec femeile cea mai mare parte a timpului din intreaga lor viata frumoasa? Pai cum unde, in fata oglinzii, unde altundeva?

Si ce fac ele acolo, dincolo de faptul ca se admira non stop si nu sunt niciodata multumite de felul in care le arata oglinda? Pai ce sa faca, isi bucleaza parul in diferite forme, cu diferite aparate, doar, doar imaginea lor se va apropia de perfectiunea pe care si-o au ele intruchipata.

Si astfel ajungem cred la singurul punct comun din raspunsurile privind frumusetea feminina, pe care le dau atat femeile cat si barbatii: parul.

Numai ca parul nu se intretine nici usor si nici ieftin.

Pentru asta exista o serie de dispozitive special create, care reusesc sa dea o mana de ajutor oricarei femei in infrumusetarea podoabei capilare.

Unul dintre aceste instrumente este si recent lansatul weavgo, care le permite doamnelor si domnisoarelor sa isi faca suvite de o anumita grosime si cu o anumita distanta intre ele, setand doar cativa parametri simpli si apoi apasand pe niste butoane.

Si, cel mai important, acelasi aparat se ocupa si cu vopsirea suvitelor in nuantele alese.

Ingenios, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?