Violul la români

Nu credeam ca o sa ajung sa scriu despre asa ceva pe blogul meu, dar stirea asta de arhiva peste care am dat azi imi dovedeste inca o data ca tarisoara noastra nu are pereche pe lumea asta...

E vorba de un caz petrecut acum 3 ani in Iasi: un tip de 25 de ani care tocmai se intorsese din Norvegia si-a condus prietena acasa, dupa care a intrat intr-un magazin sa-si cumpere tigari.

Aici a vazut o studenta sexy pe care i s-a pus pata sa o talhareasca. Zis si facut: a urmarit-o pe fata si, cand aceasta a ajuns pe o straduta intunecata, a pus-o la pamant si a deposedat-o de telefon si de portofel.

Daca lucrurile s-ar fi oprit aici, cazul nu ar fi ajuns probabil nici macar la "Stirile de la ora 5". Insa continuarea este de-a dreptul kafkiana.

Moldoveanul avea probabil o prietena urata, sau ea nu l-a invitat in casa cand a condus-o, sau el nu avusese bani de norvegience sau dreaq mai stie ce a facut sa aprinda in el flacara nebanuita a dorintei de a o viola pe studenta, care, in caz ca ati uitat, era foarte foarte sexy. 😈

Ma rog, nici asta nu ar fi facut cine stie ce stire, daca aspirantul la statutul de violator ar fi luat in prealabil o Viagra, pentru că n-o sa va vina sa credeti in ce situatie jenanta a fost pus: voia, dar nu putea!

Ei bine, constatand cum sta treaba in pantaloni si ca sa nu se faca de râs in fata victimei, masculul din el a luat o decizie eroica: i-a facut "sex cu limba" 😝 (dupa cum au scris atunci, jenate, ziarele iesene), ca doar nu era s-o lase pe saraca studenta sexy talharita si nesatisfacuta.

scoate limba lunga

Cazul a fost preluat de catre procurorii uluiti care au intocmit rapid un dosar pentru talharie si agresiune sexuala pentru suspectul deja identificat.

Apoi justitia romana si-a facut pe deplin datoria si a admis propunerea de arestare preventiva emisa pe numele ieseanului norvegian acuzat de doua infractiuni. Daca la partea cu talharia lucrurile au fost simple si clare, la partea cu limba cum credeti ca a fost incadrata fapta?

Vedict: viol!😁

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?