Din Anglia pe glia strămoșească

Da, ai ajuns si tu ca tot omul românesc în lumea perfidului Albion.

Si ce faci tu acolo? Pai... cu treaba, ca tot omul gospodar. Adica, mai una, mai alta, azi asa, maine asa, si hopa! uite cum s-au adunat banii, cat sa iti iei si tu o masina englezeasca, cum ar veni din aia de lorzi.

Primul soc: n-are volan! :) Al doilea, soc: are, da’ conduce pasagerul din dreapta. :) Al treilea soc: va trebui sa conduci cu ea prin toata Europa, ca sa o aduci acasa. Sa te poti mandri si tu cu ea ca tot omul - gospodar, normal – ca n-ai stat degeaba acolo, la taclale cu Kate pe Tamisa, ci ai produs si tu ceva palpabil.

Cum o sa faci insa ca sa intri si tu in depasire ca tot europeanul, cand o sa ajungi cu ea pe continent si o sa trebuiasca sa te asiguri ca nu vine nimeni din sens opus? Cam dificil cand stai pe scaunul din dreapta, nu?

Ma rog, tu ti-ai ales-o, tu o sa mergi cu ea prin gropile mioritice, dar daca tot vei face mai putine depasiri pe drumurile judetene care compun infrastructura din Romania, n-ar fi mai folositor pentru tine ca macar drumul de la Londra la Cucuietii din Deal sa il faca si masina ta ca o lady de bani multi, asa cum de fapt si este?

Ba da, cum sa nu ai vrea ca masinuta ta sa ramana ca noua si sa nu fie nevoita sa suporte toata Europa sub cauciucuri, ci sa paseasca din Anglia drect pe glia noastra stramoseasca. Pentru asta nu ai nevoie decat de o platforma auto care asigura transport Anglia Romania rapid si in cea mai mare siguranta.

Iar tu te sui frumusel in avion si iti dai intalnire cu noua ta achizitie direct la tine acasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?