Pentru cei interesați de înființare SRL-D

Si , avand in vedere ca blogul meu li se adreseaza in principal celor de sex feminin, evident ca sfatul este bine venit si pentru cele interesate de acest subiect privind o infiintare SRL-D, nu-i asa?

Evident ca asa e si nici nu se putea ca lucrurile sa stea in alt fel, si asta din simplul motiv ca acest tip de societate comerciala este preferat de un numar din ce in ce mai mare de tineri si tinere.

Am amintit acest lucru pentru cei si pentru cele care au uitat sau nu au stiut niciodata ce va sa zica aceea o societate comerciala de tip SRL-D.

Care presupune ceva simplu si util.

Iar atunci cand am afirmat ca este simplu m-am gandit la faptul ca statul nostru cel romanesc a inteles in cele din urma ca intreprinderile mici si mijlocii sunt principalul motor al unei dezvoltari economice de tip durabil si de aceea, daca tot nu are prea multe stimulente pentru tinerii intreprinzatori si acele tinere intreprinzatoare, s-a gandit ca macar sa nu le mai faca viata atat de grea.

Iar in ceea ce priveste afirmatia ca ar fi ceva util, aflati – in caz ca nu stiati deja – ca sigla de SRL-D vine de la societate cu raspundere limitata de tip debutant, adica este o forma particulara a unei societati comerciale din cel mai popular tip si anume cel cu raspundere limitata in care intreprinzatorul care vrea sa o deschida trebuie sa indeplineasca anumite criterii cum ar fi varsta ceva mai frageda :) si faptul ca este prima afacere din viata lui.

Asa, si?

Asa si, pornind de la acest titlu misto al unei celebre piese cantate de nu mai putin celebrii baieti de la VUNK :) - asta ca tot vorbeam de niste intreprinzatori de varste ceva mai fragede – este de la sine inteles ca incadrarea unei asemenea afaceri intr-o categorie, sau mai bine zis o subcategorie ceva mai aparte vine nu numai cu obligatii ci si cu cateva drepturi mai speciale pentru toti cei care indraznesc sa faca acest pas maret in viata lor.

Si astfel , printr-o simpla infiintare SRL-D foarte multi tineri cu spirit de initiativa isi pot schimba definitiv vietile in mai bine. Desigur, pentru asta vor avea nevoie de serviciile unei firme specializate in asa ceva, dar nu-i bai, ca daca ati apucat sa cititi aceasta postare a mea pana aici, cu siguranta ati dat click pe linkul pe care vi l-am oferit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?