Ivory – cele mai bune preţuri pentru cele mai bune servicii stomatologice

La Ivory pe primul loc se afla interesul pacientului. Prin asta poti intelege ca va fi ales de fiecare data cel mai bun remediu medical. Specialistii vor analiza situatia si vor alege cea mai buna solutie medicala pentru tine chiar si in cazul in care zona financiara nu este foarte avantajoasa pentru aceasta clinica stomatologica. Uneori, specialistii de la aceasta clinica stomatologica refuza cererile daca acestea nu respecta scopul si interesul pacientului pentru ca in general, tu ca pacient, neavand experienta in domeniu poti gresi, iar toate interventiile serioase din stomatologie sunt ireversibile, deci totul tine in primul rand de sanatatea si siguranta ta.



La Ivory, atentia este focalizata pe performante si medicii care activeaza in aceasta clinica sunt cei mai buni si se perfectioneaza continuu. Desi personalul din aceasta clinica de stomatologie nu este specializat si in domeniul financiar si clinica nu are capacitatea de a oferi tratamente in rate sau credite utilizand fondurile proprii, specialistii de aici s-au gandit si au gasit cele mai bune solutii pentru pacientii care nu pot achita integral serviciile medicale.

Tot ce tine de zona financiara ramane in atributia institutiilor specifice, iar pentru ca nevoile clientilor sa fie preintampinate, Ivory lucreaza cu aceste institutii in parteneriate care sa ajute clientii de orice tip.

De asemenea exista si abonamente speciale si planuri de tratament pentru persoanele care lucreaza sau locuiesc in strainatate sau in provincie. Acestea sunt planuri pentru tratament stomatologic personalizate care nu au nicio legatura cu preturile individuale.

Daca te afli in strainatate sau in provincie iti intocmim rapid un plan pentru tratamentul provizoriu doar in baza radiografiilor panoramice fara ca tu sa ai nevoie sa te deplasezi pentru prima consultatie. Daca planul tau pare unul bun de urmat atunci specialistii vor discuta cu tine pentru a planifica buna desfasurare a tratamentului.


Pentru un aspect cat mai sanatos al dintilor si pentru mai multa stralucire poti apela cu cea mai mare incredere la toate aceste proceduri. Noi am selectat cele mai bune materiale pentru toate etapele. Astfel beneficiezi de tratamente de albire dentara pe ambele arcade la doar 1000 de lei sau de solutii de albire dentara acasa inclusiv gutiere pentru ambele arcade la doar 750 de lei. In cazul in care vrei sa iti aplici o bijuterie dentara, la Ivory ai cristale Zwarovsky la 330 ron pe dinte implantate de medici specialisti care vor sti exact cum sa iti protejeze dintii.

Daca nervul iti este afectat se va apela la tratamente endodontice. Stomatologia a evoluat foarte mult in ultima vreme si Ivory iti ofera tratamente realizate doar de medici specialisti care aduc rezultate mai bune decat cele obtinute din tratamentele clasice. Sunt si cazuri in care dupa tratamentele endodontice clasice celelalte tratamente facute de specialisti pot inversa dezvoltarea granuloamelor si pot chiar sa vindece oasele existente in jurul dintilor cu probleme.



La final vei ramane cu dintele tau fara sa ajungi in situatia de a apela la implanturi dentare si la extractie masea. Iti recomandam clinica stomatologica Ivory nu doar pentru servicii la super pret, ci si pentru calitate si dedicare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?