Farmacia ţepei mi-i Catena?

Corul matzelor ghioraind din burtile unor "fomisti" precum Nico, Adrian Enache, Stela & Arsinel ar fi putut sa nu se mai auda pe la televiziuni, lasandu-i pe respectivii la coada la somaj pentru ca asta era cam singura lor prestatie artistica de vreo cativa ani incoace.

O stire mai veche ne spune ca ANPC a fost sesizata acum ceva vreme de catre unii pacienti carora bolile li s-au agravat dupa ce au intrat in contact cu reducerile si promotiile de la Catena.

Iata reteta prescrisa de farmacisti pentru umflaturile din buzunar, conform celor declarate de Protectia Consumatorului: "brosura „O inima sanatoasa iubeste mai mult” era distribuita cu titlu gratuit în reteaua farmaciilor Catena. Cu toate acestea, pe bonul fiscal materialul promotional aparea având pretul de 5 lei, la care se aplica o reducere de aceeasi valoare."

Inima insa nu iti sta in loc numai pentru o simpla brosura. Probabil ca foamea de la Catena era cam mare, asa ca brosurile gratuite ar fi fost oferite en gros, cate doua, ducand reducerea finala de pe bonul fiscal la sanatoasa suma de 10 lei.

Si cum pensionarii asteptau biletele la băi, cica cei 10 lei se adunau la celelalte reduceri acordate prin cardul de fidelitate, facand astfel ca reducerea totala sa fie mai mare, bucurand ochiul bolnavului mioritic care nu stia ca tocmai i s-a urcat boala la cap.



Si uite asa, băi clienti Catena, ati fost la băi si ati platit concertul sustinut in pauzele publicitare de stele si arsinei din banii vostri donati farmaciei cardiace.😲

Cum intre timp farmacia inimii a dezmintit stirea, zicand ca brosura buclucasa nu era "promotionala", ci o "lucrare stiintifica", iar stiri ca acestea nu au mai aparut, nu putem decat sa speram ca lucrurile s-au remediat si ca vom putea sa ne bucuram de promotii adevarate la Catena si cand vom apuca si noi pensia.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Iata vine in val de preturi mici de la Cangrena si ca sa le iasa lupta....au si deslusit dilemma:Arsinvoda si Steluta Pasa vin de intuneca mintile la cangrena in farmacii.La un semn deschizi tv-ul si la reclama te uiti,farmacia te asteapta dupa bani ca sa tu plangi.......zic......zi buna va ureaza calatorul de prin casa

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?