Studioul tinereţii

Erau niste emisiuni, in vremurile de mult apuse, in care niste fete dansau si cantau spre deliciul intregului public telespectator, bucuros ca in cele 2 ore de program TV puteau vedea si altceva decat filme cu tovarăşu’ şi tovarăşa.

Bine, acuma daca e s-o spunem pe aia dreapta, la „Studioul tineretii” nu apareau numai fete, ci si baieti, dar cine avea timp vreodata sa-i mai bage si pe ei in seama, cand toata lumea era numai si numai cu ochii atintiti la fetele alea frumos imbracate?

Pentru ca asa era atunci si asa va fi mereu pe lumea asta: toti fac ochii cat cepele cand vad cate o fata frumoasa. Si care fata nu e frumoasa in felul ei? Pentru ca – nu-i asa – frumusetea e doar in ochii celui care priveste.

Anii au trecut in zbor, iar intre timp televiziunea a devenit cu totul altceva. S-a multiplicat in mai multe posturi, care au inceput sa emita toate non stop si sa includa in programele lor tot felul de emisiuni care mai de care mai artistice, pe sistemul show-urilor pacatoase.

Si uite asa, fetele danseaza (mai mult) si canta (mai putin si mai fals, adica fac pleibec 🙂 ), tuburile catodice s-au transformat deja in plasme si elsidiuri, dar efectul este acelasi: publicul telespectator se uita numai si numai la fete.

Miră pe cineva?


Nu prea cred eu asa ceva, insa, va spune multa lume, dintre care se vor detasa si cateva voci mai groase, masculine 🙂 asa cum e si normal, aceste voci fiind in majoritate pe aici, este deja pe intelesul oricui ca lucrurile sa stea asa pentru ca numai in acest fel multi barbati singuri isi vor regasi cateva clipe de fericire din intimitatea locuintei lor.

Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura 😆 a mai luat intre timp si un avant nemaiîntâlnit si de neoprit internetul, unde prima – sa nu fim rai si sa spunem ca ar fi si singura – preocupare a userilor este aceeasi sorbire din ochi a demoazelelor frumoase.

Care demoazele, sa o spunem pe aia dreapta, se pricep de minune sa le faca pe plac tuturor domnilor cu dare de mana carora le place sa se uite la micul sau marele ecran al calculatorului lor propriu si personal.

Caci da, aici avem de-a face cu o categorie aparte de telespectatori care nu rateaza nicio ocazie de a urmari o astfel de emisiune din confortul intimitatii pe care o ofera camera proprie in care se afla pus la loc de cinste un PC conectat non stop la internet. Acesti telespectatori nu se uita la bani, ci doar la frumusetile rapitoare care is fac de cap in direct la cererea celor care ii urmaresc.

Si in acest fel, ceea ce poate gasi orice amator de frumuseti deosebite ramane un studio care este in continuare al tineretii si nu numai, care isi continua nestingherit activitatea, dar o face acum si la un alt nivel, mult superior celui din vremurile de mult apuse de care va vorbeam la inceput. 🙂

1 comentarii:

cumparatoarea profesionista spunea...

Nu au unde? Pai parca se plangeau patronii ca nu mai au pe cine angaja. Sa faca fiecare asa cum ii dicteaza constiinta, nu am eu nicio problema din punctul asta de vedere :)

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?