Chestionare auto online

Cei care isi doresc sa devina cat mai repede posesori ai statutului de soferi profesionisti sau poate doar amatori, insa cu acte in regula, stiu foarte bine ca nu este deloc simplu sa razbata pana la noul obiectiv ales in viata.

Citind randurile pe care le-am scris pana acum in cele de mai sus , multa lume mi-ar putea reprosa ca bine, bah, stiu astia fara carnet ca nu e deloc simplu sa razbati pana la statutul de soferi, dar pe noi astia care am trecut de mult sala si orasul nu ne intrebi sa iti spunem daca si cat e de greu, a ?

Da, dragii mei, cei care ati venit cu obiectia de mai sus, cred ca intr-adevar aveti mare dreptate si voi in ceea ce priveste acest aspect, dar nu credeti ca daca ar fi sa va testati din nou cunostintele de ordin teoretic in domeniul acesta al regulamentelor de circulatie, ati putea avea oarece surprize?

Nu prea va vine sa credeti? Ei bine, nici nu trebuie sa credeti, pentru ca eu va voi da acum posibilitatea sa va dati seama pe propria voastra barba cum si cat mai cunoasteti din asa zisul „decret” cu care v-ati delectat si voi la randul vostru atunci cand a fost cazul sa va inhamati la marea problema a obtinerii carnetului de sofer.

Surpriza cea mare pentru cei care au deja carnet nu va fi simplul fapt – previzibil de altfel – ca nu vor obtine minimul de puncte pentru a putea trece de aceasta proba teoretica , ci cu totul alta.

Astfel, daca acestia vor avea cumva posibilitatea si curiozitatea sa faca acelasi test in acelasi timp cu cineva care abia acum se afla pe bancile scolii de soferi, este extrem de posibil sa aiba nemaipomenita surpriza ca invatacelul sa obtina un punctaj mai mare decat el, care se considera, si de fapt chiar este, un veteran in ale sofatului.

Aceasta situatie nu ar trebui sa ne mire insa, ci ar trebui sa le dea un imbold si „veteranilor” sa isi mai improspateze din cand in cand aceste cunostinte de baza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?