Stomatologie pentru copii

Este extrem de important sa se aiba grija de starea dintilor inca din copilarie. Vizitele periodice la stomatologie copii vor ajuta la evitarea momentelor neplacute asociate cu formarea si dezvoltarea ulterioara a sistemelor de cavitate orala. Clinica Stomatologica IVORY Dentfix Bucuresti are multi ani de experienta de succes in colaborarea cu cei mai tineri si cei mai vulnerabili pacienti. Medicul stomatolog pediatric al clinicii are o experienta foarte mare in domeniul copiilor. Specialistul clinicii aplica cu succes o metodologie speciala de tratament, luand in considerare o serie de factori psihologici.



Ca parte a serviciilor stomatologiei pediatrice, procedurile medicale pentru copii cuprind:
• tratament carii, tratament parodontoza, pulpita;
• restaurarea dintilor;
• curatarea dintilor;
• albire delicata;
• aplicatii cu fluor;
• corectarea cariilor, aplicarea plombelor;
• tratament ortodontie;
• stomatologie chirurgicala;
• microimplantarea
Materialele folosite in tratamentele pentru copii sunt absolut sigure, iar metodele eficiente de tratament si anestezie minimizeaza cele mai neplacute manipulari.



Proteze pentru copii

Tratamentul dentar al copiilor este o intelegere reciproca intre medic si copil, precum si o abordare individuala a fiecarui pacient mic al clinicii de stomatologie. Proteza pentru copii este o ramura tanara in stomatologia pediatrica, dar foarte importanta pentru sanatatea viitorilor dinti ai copiilor. Copiii care si-au pierdut devreme dintii de lapte sau cei carora nu li s-au format inca dinti, au nevoie de o proteza pentru copii. Principalele indicatii pentru o astfel de procedura sunt normalizarea functiilor de respiratie, inghitire, vorbire, mestecare, restaurare estetica, mentinerea spatiului dintre dinti, corectarea patologiei ortodontice etc. In Clinica de Stomatologie IVORY Dentfix Bucuresti, care este situata in cladirea de birouri Lakeview din strada Barbu Vacarescu 301-311 din sectorul 2, se fac diverse tratamente pentru copii, printre care si amplasarea de coronite dentare. Aceasta procedura rezolva nu una, ci un intreg complex de probleme care pot aparea in viitor sau care au aparut deja.



Chirurgie pentru copii

Nevoia de chirurgie maxilo-faciala pediatrica apare adesea intr-un moment in care este pur si simplu nevoie de o interventia chirurgicala si care din nefericire nu poate fi amanata. Specialistii calificati ai clinicii noastre stomatologice vor ajuta la rezolvarea problemei, intr-o maniera de inalta calitate. Aici, copiii pot gasi o atitudine prietenoasa si cele mai bune echipamente moderne. Atunci cand ne referim la problemele din domeniul chirurgiei pediatrice, ne referim de fapt la eliminarea anomaliilor, tratamentul proceselor inflamatorii care sunt in curs de desfasurare, tratamentul tumorilor si eliminarea efectelor traumei.

Daca esti in cautarea unei clinici stomatologice de inalta clasa, lider de piata in aceasta nisa, asigura-te ca vei vizita clinica noastra. Consultarea in timp util a medicului dentist este extrem de necesara pentru a reda copilului tau un zambet sanatos si o buna stare cat mai curand posibila. In special, clinica stomatologica pediatrica este necesara pentru acele cazuri cand trebuie sa se elimine in timp util defectele anatomice care pot interfera cu dezvoltarea normala a vorbirii copiilor.

Multi parinti considera ca nu este necesar sa se trateze dintii copilului mic. Este adevarat ca, copilul va creste si dintii de lapte vor cadea. Dar in timp ce copilul creste, are nevoie de dinti sanatosi, pentru a avea o dieta puternica pentru o crestere normala, ceea ce inseamna un apetit bun si o digestie adecvata. Desi nu este vorba numai de sanatatea fizica a copilului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?