Ce înseamnă să fii un bun make-up artist?

O cariera ca make-up artist poate fi incitanta si diferita in fiecare zi. Satisfactia provine din folosirea machiajului pentru a ajuta oamenii sa arate cel mai bine sau sa devina personaje cu mult diferite de cele obisnuite. Artistii lucreaza in divertisment, teatru, televiziune, film, saloane si pe cont propriu. Ei invata abilitatile necesare prin cursuri makeup sustinute de profesionisti. Un astfel de curs de make up poate fi urmat la scoala machiaj Bucuresti, Paulina Buldumea unde o intreaga echipa de traineri cu experienta iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie indiferent daca esti incepator sau avansat in domeniu. Cursurile sunt acreditate si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.


Inainte de a deveni make-up artist


Initial va trebui sa deprinzi abilitati importante chiar inainte de a ridica un burete sau o pensula. Vei invata sa evaluezi tipul de piele al clientului, inclusiv colorarea, starea si sensibilitatea. Acesti factori determina tipul si culorile machiajului care trebuie utilizat. Invatarea principiilor de culoare este o abilitate complexa care ia in considerare rasa, etnia, culoarea evidenta a pielii si subtilitatea de culoare. Fiecare make-up artist trebuie, de asemenea, sa studieze structura osoasa a clientului pentru a decide unde si cum sa aplice culorile machiajului pentru a obtine rezultatele dorite. Un curs de machiaj pentru incepatori la scoala Paulinei Buldumea te va invata rapid toate aceste detalii cu exmple clare care iti vor ramane intiparite in minte.

Aplicarea machiajului


Un viitor make-up artist invata sa pregateasca corect pielea inainte de aplicarea machiajului, folosind tehnici de curatare, tonifiere si hidratare pentru diferite tipuri de piele. Ei practica aplicarea de fundatie, fard de obraz, ochi, umbre si make-up pentru buze. De asemenea, ei invata cum sa determine ce machiaj este necesar in functie de ocazia pentru care este solicitat. La Paulina Buldumea make up vei invata cum sa vezi dincolo de elementele de baza ca sa poti aplica machiajul pentru evenimente de moda importante, productia de teatru, momente in care lumina este slaba si evenimente de interior, respectiv in aer liber. Vei invata sa aplici machiajul pentru a se vedea bine pe camera, pentru fotografii in conditii de iluminare variate si pentru artistii care se prezinta in interior si in aer liber. Te-am convins? Inscrie-te la un curs de machiaj de baza si fa primul pas in cariera ta!


Cursurile de la scoala make up Paulina Buldumea sunt acreditate si sunt recunoscute de MECT si de Ministerul Muncii. Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, si urmand cursurile profesionistilor internationali in make-up, Paulina Buldumea a pus bazele celei mai bune scoli de make-up din Romania. Fiecare trainer este specializat pe o anumita ramura de make-up avand propriile atuuri si talentul sau unic, care il transforma intr-un adevarat artist pe nisa sa. Pentru ca fiecare persoana este diferita, au fost gandite cursuri care sa acopere o plaja cat mai larga de posibilitati, deci, in mod sigur te vei regasi in cel putin una dintre oferte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?