Cursuri de machiaj Paulina Buldumea – Fii perseverent!


Alegerea unei scoli este o decizie importanta la orice varsta si circumstanta. Atunci cand parintii aleg o scoala pentru un copil, ei ii determina educatia pentru urmatorii 10 ani la discretia lor. Dar cand alegi o scoala de machiaj, iti stabilesti in mod independent propriul destin si profunzimea profesionalismului. Te rugam sa retii ca intr-o buna scoala de machiaj nu se preda doar un curs al artistului de machiaj, ci aceasta este o scoala de viziuni cu drepturi depline, care ofera atat pregatire teoretica, cat si practica. O eroare in alegere te poate costa nu numai o suma importanta de bani, ci si timp pierdut, precum si oportunitatile profesionale ratate.

Fondatoarea Scolii de machiaj, Paulina Buldumea, s-a confruntat in mod repetat cu situatii in care artistul de machiaj instruit in alte scoli a fost complet nepregatit si nu avea nici macar o experienta elementara. Daca un artist de machiaj incepator nu poate alege corect o scoala de machiaj, el nu va primi o pregatire adecvata si este fortat sa se intoarca la cursul de baza de machiaj. Pentru a te salva de o astfel de greseala, te poti inscrie la Scoala de machiaj Paulina Buldumea, intrand pe site-ul www.paulinabuldumea.com pentru a completa formularul de contact. In cel mai scurt timp vei fi contactat pentru informatii suplimentare si detalii.



Nu renunta

Daca lucrurile tale preferate inseamna libertatea, iubirea a ceea ce faci este fericirea. Cand oamenii intreaba despre cum pot intra in arta machiajului, multi artisti isi amintesc mereu inceputul, cand curgeau lacrimi, existau indoieli si sentimente. Primii pasi sunt cei mai grei. Am auzit adesea persoane care spun despre alte persoane ca nu vor face nimic, si ca scoala de machiaj este o pierdere de timp. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu dai ascultare, deoarece la aceste cursuri make up de la scoala de machiaj Paulina Buldumea, vei primi sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti implini visul.

In viata exista momente cand este foarte usor sa renunti atunci cand nu primesti niciun fel de sprijin. Insa, optand pentru un curs make up la aceasta scoala de machiaj, vei invata sa fii stapan pe tine, precum si tainele artei machiajului. In primul rand, personalitatea si biografia creatoarei scolii iti ofera posibilitatea de a trage concluzii despre experienta, stilul de lucru, preferinte etc. Vei putea determina gradul de corespondenta al stilului autorului cu preferintele tale personale. In al doilea rand, tehnicile de machiaj difera atat in proces, cat si in rezultat.



Defineste-ti propriile obiective. Cineva are nevoie de un curs de baza in make up pentru incepatori, altul de un curs de baza Express pentru incepatori, sau cursuri individuale de baza in make up, curs de automachiaj, curs de make up pentru avansati, curs de aplicare a extensiilor de gene, toate fiind disponibile si pentru tine si bugetul tau. Unii maestri se specializeaza in arta machiaj, altii sunt implicati in arta corporala. Pentru a obtine cunostintele corecte, alege cursuri make up profesionale ale Scolii de machiaj Paulina Buldumea.

Daca ai ales aceasta scoala de machiaj, asigura-te ca te vei intalni cu profesorul. Studiaza portofoliul Paulinei Buldumea si al absolventilor sai. Dupa ce vei absolvi aceste cursuri make up, vei primi certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscut fiind chiar si de Uniunea Europeana.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?