Analko Aluminium Industry te aşteaptă cu servicii performante de debitare laser

Atunci cand trebuie sa debitezi cat mai exact materiale metalice ai nevoie cu siguranta de un profesionist care sa se ocupe de aceasta operatiune. Analko Aluminium Industry este liderul pe piata romaneasca in domeniul confectii metalice de uz rezidential sau industrial. In ceea ce priveste debitarea laser, sunt utilizate cele mai moderne echipamente existente, pentru ca produsele finale sa se ridice la standardele impuse de perceptia clientului. In cele ce urmeaza, va prezentam mai multe avantaje pentru debitarea cu laser, oferita de Analko.

Echipamentele pentru debitare laser permit realizarea unori piese de calitate superioara. In timpul in care laserul opereaza, materialele in exces sunt topite sau arse, sau pur si simplu se vaporizeaza. Un jet cu gaz de presiune mare indeparteaza toate resturile din timpul prelucrarii metalelor, iar rezultatele sunt produse foarte bine finisate.



Echipamentele care realizeaza debitarea cu laser de o foarte buna calitate pot sa decupeze otelul inoxidabil precum si alte aliaje folosite in industria confectiilor metalice. De exemplu, pentru debitare tabla zincata acest proces de taiere este perfect.

Laserul nu va avea contact fizic cu metalul supus procesului de taiere, si nici nu implica uzura echipamentului. Folosind laser sunt mult mai putine surse care sa determine contaminarea materialului de taiat. O masina de taiat care utilizeaza laser va taia metalul cu maxima precizie comparativ cu alte mijloace de taiere traditionale mecanice. Cu cat masinile sunt mai performante, cu atat procesul de debitare tabla aluminiu, sau din orice alt material, este mult mai bine realizat, fapt dovedit de echipamentele ultra moderne din halele Analko.

Utilizand echipamente care realizeaza debitarea cu laser, metalele vor fi taiate mult mai bine decat se intampla in cazul operatiunilor mecanice clasice, si zonele care sunt afectate de caldura sunt mult mai mici, astfel putand fi redusa posibilitatea de a deforma materialele.


Pe langa aceste avantaje mentionate comparativ cu taierea clasica mecanica a metalelor, si taierea si sudura cu laser implica procese complexe, iar siguranta este tot timpul pusa pe primul loc, motiv pentru care toate echipamentele Analko sunt complet etanse astfel incat sa fie prevenite accidentele in timpul muncii.

Echipamentele pentru microsudura utilizand laser si echipamentele pentru taiere cu laser au progresat foarte mult si acest lucru implica rate mai mari de alimentare si o viteza de executie mult mai buna. Utilizand doar echipamente moderne, personalul poate sa foloseasca simultan unul sau mai multe aparate pentru prelucrari metalice si, de asemenea, se poate utiliza acelasi echipament pentru mai multe functii.


Echipamentele performante de ultima generatie ofera un numar urias de avantaje comparativ cu uneltele de prelucrare clasica, dar cumpararea lor poate fi costisitoare, acesta fiind singurul lor dezavantaj. Analko a inteles nevoia de echipamente moderne motiv pentru care toate masinile respecta ultimele standarde de prelucrare si calitate.

Astfel, cu o gama foarte vasta de avantaje, Analko Aluminium Industry este producatorul de confectii metalice si prestatorul din domeniul prelucrarii metalice care a reusit datorita experientei si profesionalismului sa ocupe pozitia de lider in acest domeniu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?