Ceas de damă Bering Ceramic 11429-765 29 mm

Noua colectie a brandului Bering va ofera ceasuri Black Friday dama ce apartin stilului fashion, acestea reflecta combinatia perfecta dintre materialele calitative si un design plat.

Ceasurile Bering sunt ceasuri Black Friday ce fac parte din cunoscuta colectie Ceramic, ceasurile Bering sunt prezente pe piata internationala in doua variante, ceasuri barbatesti si ceasuri dama.

Noul ceas Bering Ceramic 11429-765 29 mm este un ceas dama care este definit de designul sau fin, de aspectul sau modern si de materiale de inalta calitate.

Ceasul de dama Bering Ceramic 11429 are in componenta sa o combinatie intre ceramica si otel inoxidabil. Atat ceramica, cat si otelul inoxidabil constituie materiale ce au abilitatea de a proteja mecanismul impotriva socurilor. Ceramica este un material cautat in componenta accesoriilor precum sunt ceasurile lucrate in stil fashion.

Ceramica este un material fin si usor ajustabil pentru forma mainii. Forma ceasului este rotunda, culoarea sa este maronie, are o dimensiune de 29 mm si o grosime de 6 mm.

Materialul din care este conceputa bratara ceasului este ceramica combinata cu otel inoxidabil, culoarea ceasului este maronie si rosegold, se inchide cu ajutorul unei catarame tip fluture. In ceea ce priveste cadranul, acesta este si el maro.

Culoarea rose gold a devenit unul dintre cele mai bine vandute si bine adaptate trenduri din domeniul tech. Intr-o lume din ce in ce mai aglomerata de abordari alb / negre, un pic de culoare este o schimbare aclamata in contextul ceasului de dama Bering Ceramic 11429.

Odata cu aparitia trendului rose gold, acesta a devent un trend in ascensiune, culoarea este mixata cu umbre maronii.

Gemuletul noului ceas Bering Ceramic 11429-765 29 mm este din cristal de safir, cel mai scump si cel mai rezistent la zgarieturi.

Ceasul de dama Bering Ceramic 11429 indica data, ora, minutul, secundele, are afisaj data, iar mecanismul sau este unul de tip automatic.

Ceasurile automatice sunt usor de intretinut. Un dezavantaj al acestora este faptul ca rotorul este destul de mare si obtureaza componentele interne, a caror miscare cumparatorii isi doresc sa fie observabila.

Ceasurile mecanice automatice ar putea avea detalii de design interesante, capacul dorsal sau cadranul are deschizaturi transparente, astfel mecanismul devenind vizibil.

Un ceas automatic de calitate, purtat cu atentie, poate functiona chiar si zeci de ani fara probleme. Ceasurile de mana Bering reflecta combinatia perfecta dintre materiale dure de o calitate superioara si un design plat. Frumusetea acestor ceasuri dama este caracterizata de pura eleganta si forme simpliste.

Pentru atunci cand vei purta tinute elegante, poti opta pentru ceasuri dama cu cadranul dreptunghiular sau rotund, ceasuri partial confectionate din ceramica si otel inoxidabil.

Alegerea unui produs bun nu este deloc simpla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?