Carcase Macbook Pro 2016 Touch Bar

Cu siguranta, una dintre cele mai accesate stiri din ultima perioada a fost lansarea la sfarsitul anului 2016 a unui gadget revolutionar. Exact cel pentru care au fost gandite acum cele mai noi carcase macbook pro 2016 touch bar.

Despre ce este vorba?


In caz ca nu ati aflat inca, desi ma indoiesc ca acest lucru ar mai putea fi posibil cand vine vorba de gadgeturi in era tehnologica a intenetului, gigantul Apple a spart din nou piata laptopurilor. Printr-un produs care duce brandul MacBook la un nou nivel. Mult chiar si peste cel al produselor sale anterioare din aceasta gama.

Noul MacBook Pro ar putea ca la o prima vedere sa le para unora, putin mai neavizati, ca fiind un simplu upgrade. La gama care a facut celebru acest brand pe piata calculatoarelor portabile. Si daca e sa privim lucrurile superficial, doar din exterior, vom vedea ca in mare si modelul din 2016 este echipat cu aceleasi facilitati. Pe care le au si antecesorii sai, culminand cu magnificul ecran Retina. Cel care aduce nuantele de culori la ordinul milioanelor (da, nuantele, si nu culorile - asa cum gresit se exprima unii - care nu sunt decat 7, pentru ca atatea are spectrul luminos - ROGVAIV). Si care vine in aceleasi dimensiuni deja consacrate, de 13.3 inch si respectiv de 15.4 inch.
Ceea ce intriga insa la acest nou produs este conceptul de Touch Bar. O caracteristica revolutionara, nemaintalnita pana acum la niciun laptop, fie el MacBook sau nu.

Ce este deci cu aceste carcase Macbook Pro 2016 Touch Bar?


Conform descrierii sale oficiale, Touch Bar, asa cum ii spune si numele, este o bara ingusta de ecran, asezata insa pe tastatura (!). Ea ii ofera utilizatorului accesul instant la cele mai folosite programe si aplicatii de pe Macbook-ul sau. Icoanele de pe Touch Bar se schimba singure, automat, in momentul in care este accesata o alta functie de lucru pe ecran – browser, mail, fotografii, etc. Si, in functie de aceasta, afiseaza ceea ce are nevoie utilizatorul pentru a putea accesa cu o simpla atingere: un site, un emoticon, un filtru pentru fotografie si asa mai departe.

Pare ireal? Nu este, ba chiar e mai mult decat atat! Touch ID este disponibil acum si pe Mac, permitand autentificarea cu o simpla atingere a degetului.

Avand in vedere toate acestea, e normal cred eu ca oricine isi doreste o asemenea bijuterie tehnologica sa se gandeasca in acelasi timp si la protectia acesteia. Folosind una din acele carcase macbook pro 2016 touch bar ca cea din fotografie (click pe ea pentru detalii).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?