Vă mai aduceţi aminte de Luminiţa si taximetristul?

Acum vreo 5 ani, doua stiri din tarisoara noastra de groaza, aparent fara nicio legatura intre ele, tineau prima pagina a ziarelor si burtierele televiziunilor de scandal.

Luminita Perijoc din Tulcea, o bomba sexy innebunita de lipsa cu lunile a sotului ei de acasa, acesta fiind plecat in Spania la munca pentru a o intretine, parea ca nu a mai rezistat atata timp fara o viata sexuala normala si i s-a pus pata pe... Vin Diesel. Cum Hollywood-ul e cam departe si actorul nu-i raspundea avansurilor ei electronice, bruneta din orasul unde se termina Dunarea, calea ferata, soseaua, Romania in general si se pare ca si barbatii potenti, nu si-a mai putut infrana poftele carnale si a tabarat asupra unui sarman taximetrist care, fie era pocait, fie era bolnav psihic de nu a inteles ca femeia il tot trimitea sa ii mai cumpere cate ceva de la piata si sa ii aduca acasa, pentru a-i trece de fapt pragul direct in dormitor.

viol taximetrist tulcea

Cum barbatul n-a vrut, Luminita a fost nevoita sa puna mana pe un cutit, sub amenintarea caruia l-a violat pur si simplu pe taximetristul care a devenit de atunci eroul gospodinelor inselate si antieroul barbatilor insurati. Partea cea mai hilara in aceasta poveste e ca, in urma violului, Luminita a fost internata la psihiatrie, desi unii credeau ca cel nebun de legat este taximetristul, caruia in primul rand ar fi trebuit probabil sa i se ridice autorizatia si permisul.

Stirea celalalta venea tot de la un capat al tarii, tocmai din Vaslui, singura palma de pamant romanesc unde se pare ca cucoanelor le cam prisoseau vreo cateva sute de moldoveni. Mai exact, 247 era numarul cu care barbatii depaseau numeric femeile din acest judet, asa cum reiesea din rezultatele Recensamântului Populatiei si al Locuintelor din 2011, rezultate aflate la ora aceea in faza preliminara.

Pai si atunci cine e de vina pentru tragedia de la Tulcea: Luminita, ca alerga dupa Vin Diesel si taximetristi locali, sau cei 247 de vasluieni, ca nu s-a gasit printre ei niciunul dispus de un drum in Delta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?