Bătând la porțile raiului de acasă

Toata lumea stie ca nu este loc mai placut pe tot pamantul asta decat cel pe care il numim cu multa placere „acasa”.

De ce? Vreti sa mai reluam a mia oara aceleasi argumente pe care le invata si copiii prescolari si li se par vorbe in vant la varsta lor? Pai sa vedem: casa, dulce casa, nicaieri nu-i mai bine ca acasa, familia mea este raiul meu si multe alte asemenea vorbe de duh batranesti ne fac sa ne dam seama ca ceea ce ni s-a bagat in cap – credem noi – la varste fragede nu au fost doar cuvinte fara rost, ci sunt si vor fi mereu unele dintre cele mai intelepte expresii pe care le-am putut auzi vreodata in vietile noastre uneori frumoase, alteori urate, dar intotdeauna fericite intr-un sigur loc: acasa.

Ei, si daca acum suntem din nou cu totii convinsi ca numai acasa este paradisul, ce-ar fi sa ne uitam cu mai  multa atentie la portile care ne permit intrarea in acest paradis al nostru.

Sunt ele asa cum ni le dorim? Pai, nu prea, mai degraba sunt asa cum ni le-am permis atunci cand ne-am construit casa. Insa acum, pentru cei care isi doresc si isi permit mai mult, exista mai multe solutii si mai multe idei de porti batante si culisante automatizate.

Pentru asta trebuie doar sa stii sa gasesti pe net site-uri unde iti este aratat pe indelete cum iti poti face viata mai confortabila atunci cand ajungi acasa si nu mai trebuie sa te dai jos din masina sa deschizi manual portile ca sa intri in curte.

E de ajuns sa iti inchipui numai cat de mult iti poate schimba viata o simpla telecomanda care deschide aceste porti de la distanta intr-o zi cu ploaie torentiala sau pe un viscol care iti taie fata.

Suna promitator, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?