De logodnă

Ei da, cuvantul acela minunat care le da fiori deopotriva si lui, dar mai ales ei...

Totul incepe cu o privire spun unii, totul incepe cu primul sarut spun altii. Daca este insa sa aducem in discutie inceputul acelei relatii care va dura cat toata viata a fiecaruia dintre cei doi care tanjesc la fericirea eterna, nu cred ca gresim cu nimic daca spunem ca acest inceput vine odata cu logodna.

Iar logodna aceea in sine incepe, ca orice alta logodna de pe lumea acesta a noastra in care ne cautam cu totii jumatatea si fericirea, incepe deci, asa cum e si firesc, cu un simplu inel.

Da, e destul de hazardat sa spui ca ar putea fi ceva simplu atunci cand vine vorba de alegerea unui inel de logodna, iar asta o stie cel mai bine un barbat aflat in situatia aceea care pare fara iesire de a alege cel mai frumos inel de logodna pentru cea mai frumoasa femeie din lume.

Si nu sunt doar vorbe.

Ca lucrurile stau exact in acest fel si nu altfel e gata sa jure cu mana pe inima orice nebun din dragoste. Si care a ajuns intr-un grad si mai mare de nebunie atunci cand si-a dat seama cat de mult are de alergat pentru a gasi perfectiunea intruchipata intr-un simplu inel.

Dar exista oare asa ceva pe lume? Adica perfectinea care sa poate fi intruchipata intr-un simplu inel? Se pare ca da, caci altfel nu ar mai fi posibile atatea si atatea logodne zi de zi.

Si atunci unde se afla inelul perfect si pentru aleasa inimii mele?

Ei bine, daca si tu faci parte diun categoria celor care se afla in situatia aceasta care pare fara iesire, afla de la mine, cumparatoarea profesionista, ca a alege inelul perfect este mult mai simplu decat ti-ai putut inchipui vreodata.

Ar putea fi adevarat?

Da, si ca sa iti demonstrez ca lucrurile stau exact in acest fel, trage-ti putin sufletul si citeste cu atentie tot ceea ce am scris in continuare numai si numai pentru tine.

Asa cum te-ai obisnuit deja, cumparatoarea profesionista care nu te lasa niciodata la greu ti-a pregatit astazi un sfat pe masura asteptarilor tale legate de cea mai frumoasa logodna din lume care cu siguranta va fi cea pe care ai pregatit-o tu.

Asa ca dragul meu trebuie sa stii inca de la inceput ca tot ce ai de facut este sa iti invingi tracul, teama si orice alti demoni care isi vor face de cap in jurul tau exact in aceasta zi minunata , speciala si irepetabila in care ti-ai luat in sfarsit inima in dinti si te-ai hotarat sa o ceri in casatorie pe cea care ti-ai dat seama ca trebuie cu orice pret sa stea alaturi de tine pana cand moartea va va desparti.

Tot ce ai de facut este sa dai un simplu click pentru a accesa un site de gen pe care vei gasi cea mai bogata oferta de inele gandite special pentru un eveniment atat de important cum este si logodna ta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te crezi mai destept?